Ramlade av..

Idag var det dags igen, att bli liggandes på backen, haha.

 Jag var ute och red prinsessan idag igen. Hon var verkligen på hugget, hon var pigg och hade öronen framåt hela ridturen. Hon frustade och verkligen njöt av att få komma ut med ryttare på ryggen. Hon älskar ju verkligen det! Och jag gillar bara henne mer och mer för varje gång jag rider henne. 

Idag red vi ut i skogen.. Det gick bra, Bella var som sagt pigg och framåt men lyssnade fint och arbetade på bra. Förutom att hon blev rädd för lite saker idag.. Tex. När vi hunnit börja trava så hoppar hon till och blir jätte rädd, jag vet inte för vad. Kanske ett osynligt spöke/monster? Sen fortsatte vi våran runda och hon blev rädd för lite fåglar och annat smått och gott. Älgaflugorna var hon faktiskt väldigt lugn med. Hon brydde sig inte det minsta när det kom 6st och satte sig på henne. Duktig tjej! 

Jag ramlade av sådär, 200,300 meter från stallet. Jag red på en grusväg och var påväg hem. Jag skrittade på lite halvlång tyglar och bara skrittade av henne. Då hoppar hon upp i luften och slänger sig åt sidan. Jag höll knappt i henne så jag flög av, landade dock på fötterna så det gick bra. Bella gick hemmåt och jag efter henne . Men hon stannade och betade 50meter innan stallet så jag kunde leda hem henne. Bra det, så slapp hennes ägare bli orolig om det skulle kommit hem en häst utan ryttare. :) Ridturen annars var väldigt härlig. Härligt att bara rida ut på grusvägar, trava och galoppera. Fokusera sig på det och inte tänka på något annat. Släppa omvärlden helt och bara sitta på hästryggen är underbart! 
Underbart är det också att hoppa över bäckar med Bella. Hon hoppar alltid så enormt stort över, tyr att man är beredd på det annars skulle jag nog flugit av varenda gång ;)Det godaste som finns

 
Jag är verkligen helt beroende av dethär! Skivade äpplen doppade i socker och kanel. Åå, jag kan lixom inte äta ett vanligt äpple längre utan att skiva det och lägga upp på en tallrik med socker och kanel. Det har blivit som någon REFLEX för mig, som ett beroende att jag MÅSTE ha kanel och socker på mitt äpple.
Det är så satans gott! Testa själva med Gröna äpplen, de är de som är det godaste. Mums.
Det roliga är att det känns så "nyttigt" att sitta och doppa äpplen i socker och kanel bara för att äpplen är nyttigt men det är ju inte direkt nyttigt att äta rent socker. Haha, korkade hjärna. :)


 

K Ä R L E K

Inte kan man få för mycket kärlek! Alla människor har behov utav kärlek, från familj, vänner och kanske sin stora kärlek. Yes, alla behöver kärlek men dethär med att alla måste lägga sig i andras kärlek förstår jag inte riktigt. 
 
Om man inte har någon pojkvän/flickvän så ska vissa människor ifrågasätta varandra för det. Undra om personen som är singel är gay, för ful för att ha en partner osv. Hemska vi är mot varandra ibland! 
Om man har turen att ha hittat sin livs kärlek så måste vissa människor leta fel på just den personen eller på hela förhållandet. De lägger sig i eller pratar strunt och sprider rykten. Tex. kan vissa ha åsikter om distansförhållande, att man är med varandra för sällan eller att någon tycker att några alltid är för mycket med varandra. Någon kanske tycker att den ena är så mycket snyggare och har ett sånt mycket bättre utseende än den andra. Och vissa kanske byter killar oftare än dom byter strumpor. Alltid måste vissa lägga sig i andras förhållande.
 
 
Jag är singel, och lycklig. Att vara kär är något av det bästa som finns enligt mej. Och visst, jag skulle vilja ha en pojkvän. Men jag tror och jag vet att kärlek är ingen känsla man kan tvinga fram. Man kan inte jaga den, det är något som kommer när den vill komma. Man kan alltid lura sin hjärna att man är kär i någon men hjärtat går inte att lura. Och visst tycker jag det är en aning jobbigt ibland med folk som måste fråga om varför jag inte har någon pojkvän och de som försöker para ihop mej med den perfekta pojkvännen för mig enligt dem. - no help plz, säger jag bara till er. Drömprinsen får komma när han vill komma och är det inte imorgon så är det kanske om en månad. 
 
Var stolta alla singeltjejer! Och sträck på er lite extra. Visa alla att man inte behöver vara ful eller det ena och det andra för att vara singel. Vi är bara lite extra svår fångade ;) 
Och såklart grattis till er som har hittat er perfekta pojkvän!