31 juli 2014

Vi vann!

Allmänt

Göteborgsgänget kom ut till oss på lite grillat. Mästerkocken Annie grillade kött, korv och majs.:) jag vann även i armbrytning mot Robert, (känner mig lika stark som Pippi). Vi käkade glass, ananas och melon också, gottit.
Vi spelade även brännboll. Mitt lag bestod av Mig, Robert, Samuel, Elin, John och Ida. I motståndarlaget var det bara 45 plussare. Jag fick vara brännare och jag brände ut hela motståndarlaget! Haha, känns som ett gott betyg som brännare.. Jag tror det är min grej;)
Vi vann ju såklart , tjoho.

Idag har jag lärt mig att slå med brännbollsrack :)

Nu har jag duschat av mina tår och fötter. Dom hade visst råkat bli fulla med gräs. När ska gräset förstå att gräs och gräsallergiker inte går ihop?;D
Ha det gött:)

31 juli 2014

Jag är lycklig!

Allmänt

Jag har ridit min lilla, stora nallebjörn nu, flera dagar sen sist ju.. Saknat det så mycket! 
Först red vi ut i skogen. Skritt och trav och inga krav. :) Sen så red jag han hemma. Jag kortade upp han mycket direkt och red små volter och 8or. Försökte få han mjuk och böjbar i skritten till att börja med. Han var ganska hård i munnen, det va ju ett tag sedan han fick jobba på det sättet.
 
När vi skulle börja trava så tyckte jag att han stod emot. Jag tänkte direkt att det måste va sadeln eftersom han är så överkänslig på sadlar . Men jag fortsatte att rida han och upptäckte att det bara va i vänstersidan som han kröp ihop och tappade framåtbhudningen. I högervarvet gick han jätte fint efter en stund. Jag mjukade upp han i vänstersidan i traven också och tillsist släppte det. 
 
Vi testade lite galopp också. Roligt! Han hade verkligen fin framåtbjudning och gick i fin form . Jag ökade på han en långsidan och fort gick det :D Han lyssnade när jag tog tillbaka han men han blev riktigt het efter den fartfyllda galoppen och tog alla chanser att försöka sticka iväg i fort galopp igen. Tyr att man har lärt sig knep och så på han nu. Bara att trava ner han o ge han annat att tänka på. 
Super stolt och nöjd med dagens ridpass! Har inte några jättekrav på oss nu när vi båda är lite ringrostiga. :)
Idag så kom ju Göteborgsgänget till mej som innehåller bästa kompisen och några andra. Som jag berättade innan så åt vi min cheesecake. Alla tyckte den var jätte god. Vi spelade även brännboll, jag slog faktiskt ett jätte bra skott och tog några lyror. Springa får ju inte den sjukskrivna, handikappade Annie göra. 
Något annat som jag inte får göra men som jag gjorde var att skratta. Gör ont i magen men när man väl har börjat kan man inte sluta! 
Vi fick avbryta brännbollen eftersom det började regna och åska och blixt kom. Jag fick en present av min kompis. "Grattis för att du överlevde"sa han innan jag fick öppna den, haha! 
 
I presenten var det en nallebjörn. Nallebjörnen håller i en blindtarm och har ärr på magen , nästa exakt på de ställena som jag har.. Så fint:)
 
Vid halv nio så åkte jag Volvo och så kollade vi på film. Jag hade med mej ostbågar som några fler också verkade gilla;) vi kollade på Den gröna milen. Jag tyckte att filmen började i lite gåtor men sen blev den bara bättre och bättre desto mer man fick veta. Jag hann inte kolla färdigt på hela innan jag skulle hem. Filmen är lång men inte långtråkig!
 
Nä nu måste jag nog sova.. :)