Först idag, vid halv 6 red jag min gubbe på åkern. Han var riktigt positiv och framåt idag, så jag har bestämt att det blir en runda i skogen imorgon . :)
 

Något jag måste lägga till på min köplista till Falsterbo är lindor. Just nu rids han med 2 svarta fram och 2 bruna bak. Måste fundera lite på om jag ska ha marinblåa eller svarta lindor till han? Svarta är nog lättare att hitta men marinblått passar han ju så bra i.

Jag åkte upp till Bella och red henne efteråt, runt klockan 7 på kvällen.
Hon frustade och var riktigt nöjd efter sitt dressyrpass i paddocken. Jag var också riktigt nöjd över henne. Ganska länge sedan jag red henne sist.
1. nellieberntsson.se - Hästtjej som väldigt många har åsikter om. Jag har aldrig träffat henne men gillar hennes blogg skarp mycket!
2. ponnysanning.se - nyhetsblogg/skvallerblogg med hästarna mitt i centrum, Alltid.
3. dressyrmupparna.se - Dressyr är det fokus på här men det bjuds även på fin fina bilder.:)
 
Läser fler bloggar men dessa tre är de som jag läser dagligen och tycker är bäst.

30 juni 2014

Rätt balans

Allmänt

Hej och god morgon. Idag vaknade jag vid halv 11.. Inte alls det som var planerat, men nu råkade det bli så. Måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna! - nog sagt om detta
 
En annan sak som jag måste och vill göra,är att hitta rätt balans mellan text och bilder i mina inlägg här på bloggen. Ibland känns det som att inläggen blir långa romaner, och ibland  saknar bilder. Eller tvärtom, bara en rubrik och sedan massa bilder. Målet med bloggen var att jag skulle skriva mer kortfattat så människor faktiskt orkar läsa det jag skriver.. Ett annat mål var ju också 3inlägg om dagen, vilket jag verkligen inte lyckats med den senaste tiden. Men detta ska det också bli bättring på, att hitta inspirationen att skriva om vissa saker och jag VILL ha läsvärda inlägg här på min blogg. En sak jag har tänkt på för att förbättra min blogg är att byta portal.
 
Så nu vill jag ha tips från er! Någon bra bloggportal ni känner till och tycker min blogg skulle passa hos?
Och den viktigaste frågan: Hur vill ni att mina inlägg ska se ut? Vad tycker ni är roligt att läsa på min blogg?
Komentera, komentera här nedanför!