Utsäkta dålig uppdatering här.. Men mått lite dåligt idag + igårkväll... Ont i rygg och bakhuvudet, jag är förkyld, har munsår och halsen = död. Vidare till något positivare och roligt.. Igår red jag Bell! Under stjärnhimmeln, hur fint o mysigt som helst. Dock väldigt kallt och Bella var ganska spänd och rädd. 
Idag har jag ridit min häst. Nallebjörnen som jag älskar mer än något annat. Jätte snäll, glad och lugn idag även när han fick en älgafluga på sig, d.u.k.t.i.g. :)

Tino har fått flytta in i stallet nu. Hoppas han sover gott där inatt. Jag var tvungen att tvätta hans gosedjur eftersom det hade rammat ner från fönstret i boxen och var jätteskitigt. Gosedjuret har inte hunnit torka än så Albertino får sova utan den inatt. Men han överlever nog, gamla gubben. 

Ikväll har jag pluggat till mitt samhällskunskapsprov och ätit jättegod rabarberglass. Mums :)
En sak jag inte kunnat släppt tanken ifrån är varför vissa vill minska skillnaden mellan träningar och tävlingar. Men ni vet, rida utan benskydd på träningar om man gör det på tävlingarna. Knoppa hästen på träningarna så den inte ska tycka det blir annorlunda på tävlingarna tex.
Såklart det kanske är jättebra att försöka minska skilllnaden om man har en häst som beter sig annorlunda på tävlingar, till det negativa och tex. fryser fast. Men man kan ju inte minska skillnaden helt . Atmosfären på en tävling, alla fina ekipage och de vita ridbyxor tror jag inte någon tränar med. 
 
Jag själv tycker man ska låta tävling vara tävling och träning vara en träning. (Om man såklart inte behöver minska skillnaden pga. problem som uppstår med hästen på tävlingarna ) Annars tycker jag att hästarna, iallafall mina hästar har blivit mycket mer taggade på tävlingarna. Tex. Albertino lyssnar bättre på mig och vill göra allt, allt helt rätt när det är tävling. Det har oftast gått bättre för mig på tävlingarna tack vare stämningen och att jag och min häst blir mer fokuserade och skärper till oss när det är tävling. 
 
 
Träna, det gör inte jag med uppsatts hår, vita ridbyxor och kavaj iallafall. ;)
Ikväll klockan 19.00 börjar det! Hoppas att ingen har missat det?!
Samir, Kissie och Anna Book ska sova över i Borgvattnets prästgård i Jämtland, som ska vara Sveriges mest hemsökta hus.  Aftonbladet kommer sända live därifrån hela natten, i 12 timmar och startar klockan 19.00 IKVÄLL! Ni kan se det i Aftonbladets program Viral TV. Mer info här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article19770870.ab