30 september 2014

Lax och sjukgymnast

Allmänt

Jag träffade min nya sjukgymnast idag, Hon var mycket bättre än min gamla. När jag var hos henne så var inte nacken så farlig, det mesta hade släppt av värmen och vetevärmaren några timmar tidigare. Men hon kände över nacken och konstaterade att jag var väldigt spänd och stel och hade en dålig hållning och inte använder alla muskler i nacken. Jag fick 4 övningar som jag ska göra tills nästa gång vi ses. Mycket bättre att bara ha 4 korta övningar som jag känner att jag hinner med. Hos min förra sjukgymnast fick jag ett helt häfte med övningar som jag skulle göra flera gånger om dagen.. 


När jag kom hem från sjukgymnasten lagade jag lax. Kovo tyckte det va jättegott.

30 september 2014

Nackspärr

Allmänt

Imorse vaknade jag halv 5 av att jag hade nackspärr. Låg kvar i sängen och försökte somna om men det gick inte. När klockan ringde och jag skulle stiga upp halv 6, satte jag mej upp i sängen. Det gjorde ont men jag fortsatte med att klä på mig och gå till toan.. När jag skulle tillbaka till mitt rum blev jag så yr! Jag tycker det är så fruktansvärt läskigt att vara yr, det känns som man kommer svimma vilken sekund som helst.

Jag fick sitta i sängen o vänta på mamma. När hon vaknade hjälpte hon mig ner i sängen och ringde till vårdcentralen + skolan.. 

Jag fick ligga i sängen med värme och efter en stund kände jag mej så pass bra att jag kunde gå ut en liten stund. Men när jag kom ut började det dunka i bakhuvudet och jag började må jätte illa. Fick gå in och lägga mig i soffan och jag hade då världens huvudvärk .

Fått i mig lite mat nu, ska träffa min nya sjukgymnast. Fick bli en akuttid då min nacke sitter helt fast.  Jag älskar denna hästen <3


29 september 2014

Ont i kroppen

Allmänt

Idag kom jag hem vid 5.. Fixade stallet och gjorde matte. Nu har jag kollat på tv och ätit tacos, fredagsmys-känsla.

Jag har haft ont i ryggen någon vecka nu och idag kröp det upp i nacken och satte sig där också, och nu ikväll även i bakhuvudet. Fy vad trött jag är på min nacke .. Orkar verkligen inte med den när den ska krongla hela tiden.. Förresten så visade inte magnetröntgen något. Ska försöka sova nu och hoppas på att känna mig bättre när jag vaknar imorgon.