31 augusti 2015

Provridit

Ikväll har jag varit iväg och provridit en skimmel. Jag red Tino innan jag åkte iväg. Provridningen gick bra. En rolig häst att rida men det var riktigt skönt att komma hem efter några timmar. Jag var så blöt och lite kall så varma kläder var riktigt skönt. 
Jag fick en spark av en häst idag. Första gången i mitt liv. Men det var inte hästen jag provred eller Tino som sparkade mig.

31 augusti 2015

Vårdcentralen

Idag har jag besökt vårdcentralen. Egentligen ville jag gå till skolsköterskan istället men eftersom knät fortfarande var svullet och varmt imorse fick jag åka till vårdcentralen istället. Läkaren tyckte att det bara var något med knäleden som skulle gå över av sig själv. Eventuellt också en inflammation. Jag får belasta det som vanligt och ta alvedon.
Det känns som det är något större fel. Jag har vaknat en gång i timmen inatt och igårnatt av smärtan. Alvedon gör ingen kännbar skillnad men förhoppningsvis har läkaren rätt. Jag får rida på som vanligt så jag borde vara glad. Känns dock väldigt konstigt i knät men vi får se hur det känns om någon vecka. Jag kom på att eventuellt har några starkare receptbelagda tabletter sedan tidigare. Alvedon hjälper somsagt inte. Det är alltid smärta i knäet men betydligt mer när det blir hög puls i det. Pulsen kan komma från ingenstans när jag absolut inte belastar det.

Nu ska jag ut och rida hästen. Jag ska verkligen försöka att ha vänsterknät helt normalt. Blir så irriterad på mig själv när jag sitter fel för att jag inte vill belasta knät fast det inte är farligt att belasta det (?) men det gör såklart satans ont. Nästan ondare än en bryten armbåge, handled eller en blindtarmsinflamation. Kankse mest känns så för att det känns som att smärtan aldrig kommer gå över. Men det gör inte lika ont som efter en blindtarmsinflamation-operation så det är bara att bita ihop. Positiva tankar nu ja.

Om knät inte är bättre om en vecka så får jag söka upp läkaren igen... Nu har det faktiskt bara gått 2 dagar sedan jag skadade knät så det kanske blir bättre om några dagar. Men jag måster erkänna att jag är lite skeptisk till det.

31 augusti 2015

Fina Bell


När mitt ben är bra och när bella har fått nya skor kan jag rida henne igen.Nya skor får hon på torsdag så då kan jag förhoppningsvis rida henne.