30 juni 2015

Godmorgon tisdag

Allmänt

Igår fick Albertino en vilodag. Det var inte alls meningen att den skulle hamnat igår då jag kanske inte kommer hinna rida honom på onsdag. Men 2 vilodagar på en vecka dör han nog inte av. Anledningen till varför han inte reds igår var för att jag blev helt utmattad och trött pang, från ingenstans när jag åt middag. Konstigt, men det gick över lite mer allt eftersom så till kvällen var jag piggare. 
Jag kollade på frikänd del 10 igår eftermiddag/kväll. Det är en riktig seg serie men har samtidigt en bra handling och bra skådespelare men det hade varit bättre om man kortade ner hela serien till 5delar istället för 10. 

Idag blir det att jobba, måla, måla och måla. Det är fint väde ute så jag slipper regnet och förhoppningsvis knotten. Jag cyklar ner till jobbet och tar med badkläder ifall jag ska bada efter jobbet. 

Jag ska också idag ta kort med min häst. Jag är bara lite osäker på om Tino ska ha knoppar eller tofsar. Jag ska ha klänning iallafall. Jag hoppas att Tino sköter sig bra och är lugn och lydig fast han fick vilodag igår.

Sedan får vi se vad jag mer hinner med idag. Puss & kram 

Nu ska jag cykla iväg till jobbet med min ridhjälm.

29 juni 2015

Lovely monday

AllmäntJag äskar måndagar! Denna måndagen och veckan börjar med tandläkarbesök klockan 12. Det kanske inte är det absolut roligaste men helt okej. Sedan så blir det ridtur på Albertino och så tänkte jag tömköra Svarten. Hoppas få till ett bad idag då jag bara cyklade till sjön igår utan att bada. Det blir inget jobb idag då jag hade en så dum tandläkartid.


Älskar håret och sminkningen! Jag tycker det är roligt att locka, platta, våga, fläta och fixa håret och sminka mig, men jag skulle aldrig stiga upp x antal minuter tidigare för att fixa med mitt utseende. Nu på sommarlovet vaknar man ju vid sju och har (nästan) all tid i världen till att fixa med utseendet och då är det bara roligt. Men när man ska till skolan tycker jag man är fin som man är. Inte ska man behöva stiga upp tidigare på morgonen och stressa för att sminka sig. Jag sminkar mig knappt aldrig till skolan på vardagarna men under helger och lov passar jag på för det är roligt att göra sig fin för sig själv.