Idag red jag och Albertino äntligen ut. Väldigt härligt i solskenet. Pappa hängde med och sprang så det var inga större problem att rida iväg med Albertino. Fiona gnäggade dock och saknade såklart sin kompis lite men Tino brydde sig inte så värst mycket. 

Albertino var lite lagom pigg när vi red iväg. Bjöd frammåt och var pigg men jag kunde bestämma tempot.
När vi red hemmåt blev han jätte ivrig och HET. Galopperade lite på stället till en början men tillslut fick jag ner honom i skritt(takt). Så vi taktade, travade och galopperade hemmåt. Han var lydigt men jag fick faktiskt inte ner honom i skritt. Istället så blev det små korta travsteg nästan på stället. Han gör halt jätte lydigt men det finns inget mellan halt och galopp för honom ibland. Ivrig ponny som bara älskar att rida ut och springa fort i backarna.

Här försöker jag få Albertino att stå stilla en lite längre tid när pappa fotograferade..

30 maj 2015

Pricken

Allmänt

I förmiddags pluggade jag. Idrottsuppgiften blev inlämnad och klar. Jag pluggade 2 timmar matte också. Repeterar tills nationella provet . Det regnade så jag väntade med att rida tills eftermiddagen. 

Ridturen gick fruktansvärt dålig och bra. Tänkte ridit ut men Albertino vägrade gå ut från paddocken. Tillslut (efter 45minuter) gav jag upp och red i paddocken istället och han var superfin. Jag red i dressyrsadeln , satt ner och det kändes jättebra . 90% av passet red vi runt fyrkantsspåret eftersom jag inte vill rida på volt så mycket. Blandannat därför jag rider ut så mycket med honom. Han kändes jätte positiv och jobbade på i båda varven. Kolla vilken gullig prick han har fått. Han har faktiskt fått flera stycken. Ett till smeknamn har han fått nu: pricken. 


Jag masserade honom lite innan ridturen. Då får han en såå avslappand underläpp som bara hänger. Söt.

Ikväll åkte jag med familj till farmor. Vi har ätit mat. Stannar här hela kvällen då hästarna fick gå in lite tidigare. 


Jag fick lite godis av farmor , tackar!