30 november 2015

Vit varm choklad

Jag slutade tidigare idag så jag gick till stan och kollade på lite kläder. Provade tillochmed en tröja. Jag brukar inte direkt hitta något som jag tycker är tillräckligt snyggt och billigt för att prova.

Jag har också ätit cheeseburgare och nu avslutar jag med en vit varm choklad.

30 november 2015

STORM

Allmänt

Ni vet känslan när man vaknar upp efter en ovanligt bra sömn? - Då vet man att det är storm.
Jag älskar att vara strömlös och behöva tända ljus och det känns väldigt miljövänligt och bra. Tyvärr så har jag ström hemma.. strömmen gick inatt men kom tillbaka innan jag vaknade, synd. Det var också sjukt lätt att ta sig fram på vägarna idag. Såklart var det träd lite här och där men det gick ju att komma förbi och det var ju bra.

Jag tycker det är mysigt att vara inne i trygghet när det är storm ute. Att kunna mysa in sig i en filt och tända ljus och dricka varm chokladmjölk <3. Att vara ute i stormen är dock mindre mysigt. Jag red Albertino igår eftermiddag. det blåste inte så mycket men det ösregnade så det var lite mindre mysigt att vara ute i skogen och rida än att sitta inne med en kopp varm chokladmjölk.
 
 
 

29 november 2015

Julklappslista - djur

Allmänt

Jag tänkte skriva upp vad jag ska köpa till mina djur. Jag kan tyvärr inte skriva vad jag ska ge bort till mina vänner då de kanske råkar läsa inlägget.

Ostbågar till min katt. Kanske inte det nyttigaste men han älskar de och någon på julafton kan väl inte skada?
Till Albertino tänkte jag köpa ett regntäcke. Hans regntäcken börjar bli ganska dåliga... vissa blir fuktiga invändigt, särskilt nu under denna regniga månaden.

Sedan tänkte jag kanske även köpa något till Ballarina men vad kan jag inte skriva ut här om hennes ägare skulle läsa. ;)