Vit varm choklad

Jag slutade tidigare idag så jag gick till stan och kollade på lite kläder. Provade tillochmed en tröja. Jag brukar inte direkt hitta något som jag tycker är tillräckligt snyggt och billigt för att prova.

Jag har också ätit cheeseburgare och nu avslutar jag med en vit varm choklad.

STORM

Ni vet känslan när man vaknar upp efter en ovanligt bra sömn? - Då vet man att det är storm.
Jag älskar att vara strömlös och behöva tända ljus och det känns väldigt miljövänligt och bra. Tyvärr så har jag ström hemma.. strömmen gick inatt men kom tillbaka innan jag vaknade, synd. Det var också sjukt lätt att ta sig fram på vägarna idag. Såklart var det träd lite här och där men det gick ju att komma förbi och det var ju bra.

Jag tycker det är mysigt att vara inne i trygghet när det är storm ute. Att kunna mysa in sig i en filt och tända ljus och dricka varm chokladmjölk <3. Att vara ute i stormen är dock mindre mysigt. Jag red Albertino igår eftermiddag. det blåste inte så mycket men det ösregnade så det var lite mindre mysigt att vara ute i skogen och rida än att sitta inne med en kopp varm chokladmjölk.
 
 
 

Julklappslista - djur

Jag tänkte skriva upp vad jag ska köpa till mina djur. Jag kan tyvärr inte skriva vad jag ska ge bort till mina vänner då de kanske råkar läsa inlägget.

Ostbågar till min katt. Kanske inte det nyttigaste men han älskar de och någon på julafton kan väl inte skada?
Till Albertino tänkte jag köpa ett regntäcke. Hans regntäcken börjar bli ganska dåliga... vissa blir fuktiga invändigt, särskilt nu under denna regniga månaden.

Sedan tänkte jag kanske även köpa något till Ballarina men vad kan jag inte skriva ut här om hennes ägare skulle läsa. ;)

Julmarkand på Kalmar slott

Idag har det varit en lång men rolig dag.

Först red jag ut Albertino i skogen. Han fick någon älgfluga på sig men jag satt kvar och vi kunde fortsätta rida. Vi gjorde en rolig övning ute i skogen (skittråkig om ni frågar Tino). Det vi övade på var att göra halt vid varje snöstake. Tino hade gjort övningen lite själv om vi hade ökat vid varje pinne istället för att stanna. Men övningen gick helt okej ändå. Vi galopperade också 5språng, gjorde halt och galopperade 5språng till osv. Detta lyssnar han toppen på. Det är lite svårare i traven där han hellre springer iväg lite för mig vid första förhållningen än att stanna, men i slutet lyssnade Tino helt okej. Jag tänkte göra samma övning imorgon ute i skogen.
Julmarkand på Kalmar slott. Köpte denna fina för 120kr. Det kändes faktiskt billigt!
Sedan köpte jag också en kamera som kostade över 5000... och med tillbehör och allt annat blev det över 6000 men nu har jag min drömkamera som ska vara super att fota och filma rörliga objekt, som Tino. Det tråkiga är att jag bara fick tillbehören med mig hem, inte kameran. Den kommer med posten på onsdag. Då får ni lite mer info om den.