Här kommer ett intressant inlägg om vatten. Inget "black water" eller något annat, utan bara helt vanligt kranvatten som vi underskattar så mycket.

Jag har aldrig försått varför man köper vatten på flaska för 20kronor, när man har gratis kranvatten hemma? Inte bara för att det är dyrt, jag tror knappt att det är bättre att köpa en loka på flaska än att göra eget kolsyrat vatten hemma? Tycker det är så komiskt att man kan ta vanligt kranvatten, hälla i en flaska och sedan sälja för 20kr om man säger att det innehåller nyttiga miniraler, som vanligt kranvatten gör. Jag har också köpt vatten på flaska, när jag var på festival och i behov av vatten men jag skulle inte gå ner på stan och köpa vatten på flaskan istället för att ta vanligt vatten hemma.

Överlag dricker vi så lite kranvatten, om det finns läsk väljer vi det istället, likaså saft och mjölk. Det är inget fel i att dricka något annat än vatten men vi underskattar vårt rena och fina dricksvatten i Sverige. Jag har lärt mig att det är bra att dricka vatten när man tränar, men där dricker vi istället energidrycker.

Jag håller med om att vanligt kranvatten kanske inte är så inbjudande att dricka, men piffa till det lite då!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är inte superbäst på att dricka kranvatten själv men jag vill bli bättre! 
Brukar ni köpa vatten på flaska? tycker ni att det är värt priset? 
Jag tycker verkligen inte att det är värt priset och att kranvatten är bra vatten. Samtdigt tycker jag att det är bra att vatten finns så lättillgängligt men räcker det inte med att det finns i vattenkranen?
Jag hoppas att ni fick en bra start på denna veckan. Min måndag började med att katten satt och jamade vid kvart i 5 för att han ville ut. Sedan känner man ryggvärken när man stiger upp... sedan är det bara att spendera 1timme på bussen till skolan. En helt okej morgon ändå.

Nu är det programmering i 2,5h som gäller, sedan en lektion till och så slutar jag vid 12. Efter skolan skall jag ner på stan och väl hemma ska hästen ridas och lite plugg göras. Bloggen ska även återgå till det normala, dvs fler inlägg. Dock fungerar bloggappen fortfarande inte men jag får ha tålamod, denna veckan ska den nog bli fixad.
Nu när detta lovet är över börjar jag dirket längta till nästa, dvs påsklovet. Då ska jag som vanligt vara med släkten och leta påskägg, men det blir även GHS och lite koll på balklänning. Vet ni någon bra balklänningsaffär i Göteborg så kommentera!<3 Sedan blir det antagligen en sväng till Gekås också.

Jag hoppas att ni får en bra vecka såhär efter lovet, glöm inte bort att vara awesome.

28 februari 2016

Söndagsmorgon

Allmänt

Godmorgon söndag!
 
Sista dagen på lovet är här och det känns faktsikt sorligt, samtidigt som det ska bli skönt att återgå till de vanliga rutinerna. Idag händer inte så mycket, jag skall plugga lite glosor, rida hästen och kanske gå på ett möte. 

Igårkväll kollade jag på mellon (känner mig väldigt cool, jao). Jag gillade verkligen Frans låt. Mina favoriter i tävlingen är Albin<3&Mattias, Oscar, Wiktoria och Frans. Sedan gillade jag även SMILO och Swingfly men de åkte ju ut, tack för det sverige</3. 

Här har ni en anna bra låt som jag spelar sönder just nu.

eftersom den inte går att spela på youtube får ni istället lyssna en gamal låt av Albin: