21 januari 2016

Chokladbröd

Jag lovar att fixa bättre bild imorgon...♡
Ca 70st

Ingredienser:
225gram smör
3dl florsocker
5dl mjöl
0,75 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 tsk bapulver
1ägg
Pärlsocker

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Blanda smör och florsocker i en matberdare. 
3. Tillsätt mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Blanda i matberedare till en smidig deg.
4. Dela degen i sex bitar. Forma bitarna till rullar. Lägg rullarna på plåt med bakplåtspapper och platta till.
5. Pensla med ägg och strö över pärlsocker
6. Grädda mitt i ugnen i ca 14-15minuter.
7.Skär längderna snett ca 2 cm breda när de fortfarande är varma.
8. Låt svalna på galler.

Karoline

Å gud så gott!!!
Vad du är pysslig och duktig :)

Svar: Tack! de blev jättegoda. idag skall de få en bättre bild.:)
Annie Johansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress