31 mars 2016

It's a new day

Allmänt

Denna dagen blev inte riktigt som planerat MEN det ger en bara nya möjligheter. Jag hinner tillexempel rida två hästar idag, istället för en som det var tänkt från början. Jag får lite tid till plugget och fotografering. Det är faktikst sol ute idag. Sedan har jag faktiskt hunnit med att skriva klart ett protokoll nu på morgonen och redigera några bilder. Denna dagen kommer nog bli ganska bra ändå.

Förresten så snackade jag med min tränare imorse. Hon skall rida min häst imorgon förmiddag då jag har lite problem med att få honom bra i högersidan. Jag har kanske inte riktigt den orken som behövs i det varvet men idag tänkte jag försöka mjuka upp honom från backen en stund innan jag sitter upp. Sedan gör Albertino det mycket svårare för sig. När han tycker något är svårt (ex böja halsen) så gör han något som är 1000 gånger svårare (ex tvärar jätte mycket med bakbenen och hjälper sig inte det minsta med frambenen).
Jag måste börja jobba med att lägga lite mer fokus på frambenen och bogarna och inte bara tänka på hur Albertino spårar eller tvärar med bakbenen.

Nu ska jag ut till min häst och försöka få igång bogarna på honom mer. Jag skall också prova det vita schabraket som jag köpte på honom igår. Kanske får jag med kameran ut så att jag kan visa er. Tyvärr kanske batteri nivån är lite låg.. annars får ni bilder på Ballarina istället för Albertino.
 

30 mars 2016

Onsdag

Allmänt

Idag var det faktsikt skönt att vakna upp i sin egna säng med hästen som utsikt. Jag trivs väldigt bra på hotell men inget slår faktiskt att vara bara några meter från sin älskade häst. 

Jag har haft det riktigt bra i Göteborg. Det har varit mycket häst, hotell, balklänningar och Gekås. Allt har varit väldigt roligt förutom att jag inte gillar att gå på Gekås för länge.. Dock var det inte mycket folk, inga köer till omklädningsrummen och bara korta till mat och kassor, såklart inte kö in till Gekås. På söndagen gick jag på gekås med ont i ryggen och det blev inte bättre men det släppte faktiskt under natten därpå. Jag fick ont i ryggen när jag hade sovit men lyckades bota det med att sova. Tyvärr är det svårt att träna när man är iväg.

Jag tänkte visa upp vad jag köpte på Gekås sedan. Vad jag köpte på mässan har jag faktiskt visat er. Sedan har jag 800 bilder att gå igenom från hoppningen. Vissa hamnar i papperskorgen direkt mendans vissa skall redigeras och sedan publiceras här. Detta kommer jag dock inte hinna med idag.

Idag skall jag rida hästen, åka till stan, åka hem igen, plugga och träna. Även blogga, ta kort till er och allt det vardagliga. 

NU = pussa ihjäl denna mulen:
Jag önskar er en underbar onsdag.