It's a new day

Denna dagen blev inte riktigt som planerat MEN det ger en bara nya möjligheter. Jag hinner tillexempel rida två hästar idag, istället för en som det var tänkt från början. Jag får lite tid till plugget och fotografering. Det är faktikst sol ute idag. Sedan har jag faktiskt hunnit med att skriva klart ett protokoll nu på morgonen och redigera några bilder. Denna dagen kommer nog bli ganska bra ändå.

Förresten så snackade jag med min tränare imorse. Hon skall rida min häst imorgon förmiddag då jag har lite problem med att få honom bra i högersidan. Jag har kanske inte riktigt den orken som behövs i det varvet men idag tänkte jag försöka mjuka upp honom från backen en stund innan jag sitter upp. Sedan gör Albertino det mycket svårare för sig. När han tycker något är svårt (ex böja halsen) så gör han något som är 1000 gånger svårare (ex tvärar jätte mycket med bakbenen och hjälper sig inte det minsta med frambenen).
Jag måste börja jobba med att lägga lite mer fokus på frambenen och bogarna och inte bara tänka på hur Albertino spårar eller tvärar med bakbenen.

Nu ska jag ut till min häst och försöka få igång bogarna på honom mer. Jag skall också prova det vita schabraket som jag köpte på honom igår. Kanske får jag med kameran ut så att jag kan visa er. Tyvärr kanske batteri nivån är lite låg.. annars får ni bilder på Ballarina istället för Albertino.
 

Onsdag

Idag var det faktsikt skönt att vakna upp i sin egna säng med hästen som utsikt. Jag trivs väldigt bra på hotell men inget slår faktiskt att vara bara några meter från sin älskade häst. 

Jag har haft det riktigt bra i Göteborg. Det har varit mycket häst, hotell, balklänningar och Gekås. Allt har varit väldigt roligt förutom att jag inte gillar att gå på Gekås för länge.. Dock var det inte mycket folk, inga köer till omklädningsrummen och bara korta till mat och kassor, såklart inte kö in till Gekås. På söndagen gick jag på gekås med ont i ryggen och det blev inte bättre men det släppte faktiskt under natten därpå. Jag fick ont i ryggen när jag hade sovit men lyckades bota det med att sova. Tyvärr är det svårt att träna när man är iväg.

Jag tänkte visa upp vad jag köpte på Gekås sedan. Vad jag köpte på mässan har jag faktiskt visat er. Sedan har jag 800 bilder att gå igenom från hoppningen. Vissa hamnar i papperskorgen direkt mendans vissa skall redigeras och sedan publiceras här. Detta kommer jag dock inte hinna med idag.

Idag skall jag rida hästen, åka till stan, åka hem igen, plugga och träna. Även blogga, ta kort till er och allt det vardagliga. 

NU = pussa ihjäl denna mulen:
Jag önskar er en underbar onsdag.

Från mässan i Göteborg

Ridhjälm 1 599kr, pannband 99kr, boots 99kr, piké 350kr, kofta 595kr och väst 500kr. 

Bästa mässpriset var västen som tidigare kostat 2 999kr. 399kr var ordinarie pris på bootsen som nu kostade 99kr.. Med tanke på att jag hade tänkt köpa en hjälm för 7 000kr (och provade en för 13 000+) var den jag köpte för 1 599kr riktigt billig. Denna hjälmen hade mest guld (såklart dock ej äkta guld) och satt bäst på mig.

Idag har jag provat balklänningar. Jag var på två affärer och hittade tre stycken som jag provade. Det var en som jag gillade även på, en turkos med hög hals. De i affären tyckte absolut jag skulle ha en turkos klänning (provade även marinblå) och tyckte modellen passade mig bra så de känns skönt att vara inne på rätt spår. Det roliga är att jag valde den turkosa och hon i affären en marinblå spetsklänning som inte passade mig lika bra.

Idag har jag kommit hem och blivit påhoppas av en katt och en häst, lite skillnad på 4 och 400kg men de gick bra. Jag har saknat mina små (och stora) djur så mycket.