•Fotografera, redigera och sätta ihop reklamblad har jag gjort i helgen! Dock har jag bilderna från dressyrtävlingen kvar att redigera.

•Rida ihop 68% i LB:1 och 63% i LA:1 - check! Det blev även 67% i LA:1 vilket jag är superglad över!
•Fixa omdöme i min biologikurs. Jag har inte fått något omdöme än men pratat med rektorn och hoppas få det snarast.
•Gå in mina balskor och sy klart min balklänning. Jag behöver gå i skona mer och sy mer på klänningen men jag har kommit en bit på vägen med de båda.
•Omboka min tid till napraparten-check!
•Välja sommarjobb har jag inte gjort än men håller på att kolla upp hur mycket jag kan jobba på de olika ställena o.s.v.

30 april 2017

69% & 68%!

tävling

I LB:1 blev det stadigt med 6or och 7or. I LA:1 blev det en 5a och en 8a men annars bara 6or och 7or där med. 

Idag har jag fotograferat dressyrtävling i Lenhovda, superroligt! Dock fotograferade jag endast de 2 första klasserna då det började regna vid lunch. Det blir inga bra bilder när det regnar eller är mulet och jag hade en del saker att göra hemma med tanke på att jag tävlar imorgon så det kändes inte värt att vara kvar och fotografera i regnet.

Nu har jag överfört alla tusentals bilder till datorn och börjat radera de sämsta - det absolut svåraste med att fotografera och redigera för min del. Jag tänkte nu bege mig ut till stallet och rida Albertino då det är uppehåll och packa transporten inför morgondagens tävling. Jag hoppas Albertino är fin idag med tanke på gårdagen.

Ikväll kommer T till mig och följer med på tävlingen imorgon som är en klubbtävling hemma. Efter tävlingen blir det Valborgsfirande vilket betyder att jag inte kommer uppdatera så mycket här under helgen. Såklart lägger jag upp resultaten imorgon men förvänta er inte någon film. Utvärdering från veckans mål ska jag försöka få upp imorgon ändå är planen.
//Bild från idag - kopiering föbjuden//