Vecka 31

Måndag: Jobb 14:30 - 20:00 och därefter ska hästen ridas då jag åker direkt till jobbet från T. Jag funderar på att rida ut en sväng om det är fint väder, annars drar vi till ridhuset. Vädret ser dock mycket lovande ut för en uteritt. 

Tisdag: Albertino rids förmiddagen, sedan åker jag till jobbet, jobbar till 8 och åker vidare till T. 
Onsdag: Vaknar upp hos T, klockan 13 ska jag på massage, klockan 15 till min psykolog och därefter ska jag på US (ungdomssektions)  möte kl 17. Efter mötet får Tino gå ett lösgörande pass på banan. 
Torsdag: Träning för Bisse! (+ jobb) 
Fredag - Lördag - Söndag: På fredag firar jag och T 1år. ❤ Dock jobbar jag 7-16:30 och därefter måste jag rida hästen så på fredagen spenderar vi bara kvällen hemma med varandra. På lördag åker vi till Kalmar, bor på hotell, äter finmiddag och har det supermysigt med varandra för att sedan åka hem igen söndag. 

Vinkväll

Gårkvällen spenderades nere vid sjön med en falska vin, choklad och pojkvännen. ❤

Dagens ridpass

 
Vi började passet med att rida ute i skogen på långa tyglar i skritt och trav vilket inte var några problem. Tino taktade inte, var ganska avspänd och blev inte rädd för något. När vi kom tillbaka till ridbanan lät jag honom fortsätta gå med längre tyglar i trav. Jag gjorde lite serpentinbågar, diagonaler och bad bara honom om att gå frammåt. Dock körde han bara ner huvudet och frammåtbjudningen var helt borta.. tills jag kortade upp tyglarna, lät honom gå med nosen frammåt och drev på frammåt för då kom hans egna driv igång.

Hela passet försökte jag bara tänka frammåt och gjorde bara lösgörande övningar. I slutet kortade jag upp honom på yttertygeln i galoppen och han kändes väldigt fin där efter en stund. Vi gjorde lite mindre volter där jag bara tänkte ytterskänkel, ytterskänkel, ytterskänkel. Efter det var han även fin i traven och skritten. Några riktigt fina travökningar bjöd han till med! 

Efter passet på 1,5 timmar fick han en välförtjänt godisbit och såklart fick han komma ut i hagen igen till sin kompis.