Jag åkte ner till Falsterbo direkt efter jobbet i fredags med familjen + husvagnen. Vi var nere där en timme innan mässan stängde så jag hann få mina funktionärskläder och även kolla in några butiker.

På lördagen var det strålande väder, helt underbart! På förmiddagen var jag helt ledig och passade på att handla på mässan och vara nere vid stranden och bada. På eftermiddagen blev det funktionärsarbete från dressyrläktaren. Underbart att få se Patrik rida och sedan även hälsa på honom.

Söndagen blev det funktionärsarbete fram till klockan 2 på dressyrläktaren igen. Väldigt hög nivå på alla ekipage och så roligt att kunna se framridningen till dressyren, dressyrbanan, framhoppningen och den stora bildskärmen vid hoppbanan!

Här kommer några av mina köp:
Detta fina pannband! Älskar guld och silver så var bara tvungen att ha det, kostade typ bara 300kr.
2st superfina dressyrschabrak till riktigt bra priser.
 
Förutom detta fick jag med mig ett par stövlar för under tusen kronor och idag kom även mitt dressyrträns från PS som satt super. Beställde storlek Full till min lilla C-ponny men det var faktiskt inte det minsta stort. Han har en annan modell i Cob sen tidigare som var på gränsen till för litet när jag köpte det men som nu har blivit lite större och sitter bra. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress