31 mars 2017

Jobbdag!

Allmänt

Fredag och sista dagen på jobbet innan jag tar helg. Jag jobbar till 4, sedan ska hästen ridas och därefter kommer Josefin och det blir tacos mys och övernattning. Hästen rids hemma och jag hoppas att det inte regnar för mycket. Igår öste det ner så då ställde jag in. Han får istället gå hela helgen är planen och jag ska försöka ta mig upp till ridhuset också, antingen lördag eller söndag. 

Hårprodukter
Hårsparay från Loreal, torrschampoo från got2bo och värmeskydd från Syoss. Jag köpte även en liten sminkväska/necessär i guld, ej den på bild men väldigt lik! Införskaffde även några sminksvampar och annat smått från kosmetikavdelningen.
Hästprodukter
Jag hittade ett snyggt guldpannband med svart läder, (på hööks finns bara med brunt läder, vilket är det som är på bilden.) Jag hittade även ett snyggt klarblått schabrak från Hv Polo men med guldkant och inte silver /vittsom på bilden. De hade även svarta ridleggings för 200kronor som var väldigt lika de från kingsland! De satt superbra och var av lite tjokare och slitstarkare material än de från HÖÖKS. Bild nedanför på de från Gekås:
 
Jag är inte mycket för Gekås kläder då nästan allt har en pösig passform vilket inte riktigt är min stil... Dock har dom superbra bhar och även framknäppta. Jag letar alltid efter framåtknäppta när jag är på stan då jag tycker det är väldigt obekvämt med ett knäppe på ryggen. Dock har jag inte hittat någon på internet som finns i min storlek och det enda jag har hittat i någon butik är en Calvin Klein modell som är framåtknäppt (den finns antagligen även på internet). På gekås hade dom framåtknäppta i 2 olika modeller och färgerna vitt, svart, rosa och leopard. Det fick bli en vit, rosa och leopardfärgad BH. Supersköna och billiga. Nu har jag bara 2 bhar som är med bakåtknäppe i min gaderob av typ 10. Stor tumme upp på det!

Förutom det jag har lagt upp bilder på köpte jag Kinder Maxi (godaste chokladen!!!) Och några andra småsaker som jag inte tror är jätteintressanta för er. 
 

29 mars 2017

Nytt jobb!

Allmänt

Idag skrev jag på mitt anställningsavtal som personlig assistent på humana. Jag är nu sedan den 27(måndags) anställd och går bredvid en kollega första passen imorgon, torsdag och fredag. Nästa vecka kommer jag att jobba själv. Det känns väldigt roligt med ett jobb inom vården då jag har planer på att läsa till röntgensjuksköterska efter gymnasiet. Jag tyckte även väldigt bra om personen som jag hade min anställningsintervju hos och jag fick jobbet direkt där. Det finns såklart jobb inom vården att få som student, exempelvis inom äldreomsorgen men det passar inte mig just nu iallafall (man ska aldrig säga aldrig, men det känns väldigt långt ifrån vad jag vill nu). Personlig assistent är dock en helt annan sak som jag hoppas att jag kommer att trivas med.