Vecka 48

Måndag: Kalle uteritt - Alberino vila
Tisdag: Albertino uteritt - Annie gymmet
Onsdag: Kalle ett ridpass - Albertino ridbanan - Annie gymmet
Torsdag: Albertino vila 
Fredag: Albertino dressyrpass på banan - Annie gymmet
Lördag: Albertino markarbete
Söndag: Albertino uteritt

Fina Albertino ☆

Albertino har varit jättefin de senaste passen. Igår red vi över bommar, cavaletti och hinder vilket Albertino tyckte var jätteroligt och jag med då han var väldigt lydig. Jag hade lite svårt att hitta en bra takt i början, speciellt över travbommarna där Albertino vill springa på. När jag försökte bromsa lite i början blev det halt och när jag släppte fram igen blev det springit men efter några gånger hittade vi en bra takt över bommarna. Det är så roligt när vi kan ha roligt ihop under ridpassen. Jag försöker att variera och göra det roligt för Albertino men han vill helst själv bestämma vart och hur vi ska rida. Som jag skrev i förra inlägget så tröttnade Albertino i söndags på att rida ut och istället har vi hållt oss till banan som han just nu tycker är roligare. Det bästa hade varit att Tino själv kunde planera upp sina träningspass men nu när tävlingssäsongen är över och julvilan är på ingång har det inte så stor betydelse vilka dagar/veckor han gör vad + han är 22år och därför är det absolut viktigaste för mig att han fortfarande tycker att det är roligt att arbeta ihop med mig. ♡ Idag blir det ett pass på banan igen och så tänkte jag lite skritt ute om Tino tillåter det. Min homie ska få testa på att rida honom. Jag hoppas att Tino är snäll mot honom... Han kan ha väldigt starka åsikter om vem som får vara nära honom, röra honom och speciellt rida honom. 

Gymmet

Denna morgon började jag med ett pass på gymmet. Jag har länge velat komma igång med styrketräningen på allvar men livet har kommit mellan. Nu har jag äntligen hittat lite ledig tid (och en gymkompis) och hoppas kunna gymma 2 dagar i veckan. Jag vill stärka upp min rygg mer och gymmet ger lite mer motivation än att bara träna hemma.
 
I eftermiddag blir det ett pass med Albertino. När vi red igår hade jag bestämt mig för att ta en uteritt då jag vill passa på de dagar som jag hinner rida innan det blir mörkt. Albertino hade dock andra planer och ville vända hem vid varje korsning. Vissa dagar totalvägrar han att rida från banan och andra dagar totalvägrar han att rida på banan. Det bästa hade varit att planera upp veckans ridpass med honom men det är såklart svårt... Idag tänkte jag att vi tar ett pass på banan istället och jag hoppas att Albertino tycker att det ska bli lika roligt som jag.
Jag har börjat få lite abstinens efter att fotografera. Nu är tävlingssäsongen över men det har kommit fin snö som bidrar till ett perfekt fotolandskap. Jag hoppas att få till någon fotografering såsmåningom.