Fredagsmorgon

Nu har jag inte uppdaterat här sedan tisdags. Detta eftersom jag var i norra Halland i onsdags och torsdags. Jag åkte upp dit onsdags morgon men stannade på vägen ett par gånger, bland annat för att rida fina Kalle! Vi red ut i skogen och han verkade verkligen uppskatta att få galoppera på ute i skogen. Vi slapp även älgflugor vilket jag uppskattade! Jag är tveksam på om Kalle kan ha en dålig dag och ge ett dåligt pass då alla har gått jättebra hittills. Ett annat stopp blev gekås men den stora anledningen till att åka till Halland var att besöka en högskola och nu har jag bestämt mig för att det är där som jag kommer att börja studera 2018. Jag är så glad över att ha det beslutet fattat. Nu återstår det bara att välja mellan 2 lika intressanta utbildningar.
Albertino fick vila i onsdags då jag inte var hemma innan halv 7 torsdag kväll. Då fick han istället ett pass på banan och var så fin att jag hade velat rida in i en LA:P1 och visat vilken fin häst jag har! Tino är alltid positiv, frammåt och glad till arbete men det blir väldigt stor skilland på bridkänslan han ger när pälssättningen är klar! Nu har han varit superfin hela veckan. Det har varit på gränsen till att han har älgat på för mycket och inte väntat på mina signaler men med hjälp av öppna på långsidorna kommer han snabbt tillbaka till mig igen. En annan övning jag brukar rida när han inte tar sig tid att vänta på mina singaler är att vända upp på ridbanan, rida mot staketet/väggen och inte be Albertino gå vänster eller höger innan han ställer frågan till mig. Denna övning gjorde honom lite uppstressad i början men nu får den honom istället lugn. 

Idag är det fredag vilket betyder dressyrträning och denna gången blir det med Albertino. Jag hoppas att han är lika fin som han har varit senaste tiden nu.
En favoritbild på min nalle <3
NORRSKEN EMMISH

ha en underbar dag

kramis