24 februari 2018

Provridningar

Allmänt

Denna helgen har jag haft två provridningar på Albertino. Sista provridningen var idag och där klickade det verkligen mellan häst och ryttare, så kul! Albertino frustade nöjt och kunde GOSA (Albertino gosar typ aldrig) med ryttarinnan efter ridpasset. Det kändes jättebra för mig med ryttare och "ponnymamman" och jag skulle verkligen kunna låta dom ta hand om min häst. Nackdelen är bara den att de tyvärr bor långt ifrån mig och Smålands gränser. Första tjejen som provred tyckte att han var för pigg och vågade inte galoppera.. samtidigt som de med många andra har varit oroliga över att han har dålig energi och frammåtbjudning pga åldern. Alla som har ridit Albertino vet att det inte är något fel på hans framåtbjudning. Jag har en, alternativt två till provridningar inplanerade. Jag önksar att han kunde komma till ett hem i Småland men självklart är omgivningen runtomkring honom viktigare än avståndet mellan honom och mig. 
Ska njuta hela tävlingssäsongen med min fina ponny innan jag kommer att behöva skiljas ifrån honom. Hjärtat kommer gråta... men jag vet att han kommer att må så bra av att fortsätta visa sig på tävlingsbanorna och lära ännu en liten tjej att rida. 

22 februari 2018

Produktiv dag

Allmänt

Idag har jag ägnat lite tid till rapportskrivning. Jag har även gjort stallsysslorna, rengjort och putsat Albertinos utrustning och packat transporten för i eftermiddag ska han provridas. Eftersom rapportskrivning gått förvånansvärt bra idag så tänkte jag baka istället under tiden som jag kollar på GHS. Älska att baka men på senaste tiden har jag inte haft motivationen/orken/tiden till det.