Helguppdatering

I fredags var jag en snabb vända inne i stan och gjorde mitt sista prov vilket slutade med ett A. Jag är väldigt nöjd över det då jag hade en lärare i högstadiet som sa att jag ALDRIG skulle kumna få högt betyg på muntligt pga talsvårigheret. Förresten är jag också väldigt nöjd med att jag i år har lagt ner mest tid på kurser som varit tråkigare/svårare och inte överpluggat matten som går bra hur jag än gör. Efter stan red jag Albertino på banan och han var väldigt fin. Jag ramlade av honom häromdagen då vi blev jagade av en jakthund. Jag blev rädd för att han skulle skena iväg och försökte hoppa av honom men ramlade iställer av lite klumpigt. Jag hade väst på mig och hjälm såklart så jag klarade mig bra. Albertino stod och betade några meter ifrån mig som ingenting och jakthunden sprang iväg. Jag och Albetino blev jagade av en älg och en jakthund en gång och då blev Albertino så rädd att jag fick leda honom. Denna gången var det jag som blev rädd istället. 

Fredagskvällen och hela lördagen spenderade jag hos A med god mat och härligt umgänge. Nu har jag kommit hem igen, mockat och gjort mig iordning för att fira morsdag hos farmor. Ikväll ska jag iväg och rida Q. 

Hyreskontrakt

I måndags var jag på visning av en etta i centrala Ljungby. Den var fräsch och förvånatsvärt stor med en relativt billig hyra. Flertal lägenheter på markanden har haft en hyra på över 4 000 kr så att hitta en lägenhet under 3 000 kr/mån är jag nöjd med. Igår skrev jag på kontraktet och kommer att flytta in efter sommaren. Tills dess söker jag möbler. Har ni något litet köksbord med stolar, en soffa m.m. till salu hör av er. Det kommer att bli så skönt att ha gång- och cykelavstånd till allt. Jag kommer att få köra 30minuter till hästen (som kommer att stå utanför Alvesta). Det kommer inte bli långa sträckor att pendla som nu under vardagarna. Jag funderar på att jobba varannan helg i Åseda och kommer såklart att få pendla drygt en timme till föräldrarna och pojkvännen på helgerna vilket jag redan gör till och från hästarna idag.