Jag och Ida red ut tillsammans idag och det funkade jättebra! En lite övertaggad Tino som bara kunde takta men Fiona var lugn. Vi skrittade upp en sväng i skogen, Albertino först och Fiona efter. Vi hoppade över en bäck, fortsatte att skritta och vände efter en stund. Det är mycket mindre snö inne i skogen så vi hade inget problem med klampar under hovarna men valde att bara skritta då båda hästarna var så pigga på hemvägen. När vi red över bäcken på hemvägen så hoppade Albertino högt över, började gallopera och skaka på huvudet men fick stopp på honom efter några meter. Fiona tog också ett glädjeskutt över bäcken men var betydligt lugnare än Tino.

Imorgon tar vi med oss båda hästarna till ridhuset och kommer även att byta hästar så att jag får rida Fiona och Ida Tino. 

Ikväll har jag ätit tacos med familjen och kollat på tv. Jag har också pluggat lite till ett prov som jag har nästa vecka. Nu är dagen slut och det är dags för mig att hoppa ner under täcket i sängen. Dessa helgdagar går för fort. Snart är det måndag igen.