Här kommer ett intressant inlägg om vatten. Inget "black water" eller något annat, utan bara helt vanligt kranvatten som vi underskattar så mycket.

Jag har aldrig försått varför man köper vatten på flaska för 20kronor, när man har gratis kranvatten hemma? Inte bara för att det är dyrt, jag tror knappt att det är bättre att köpa en loka på flaska än att göra eget kolsyrat vatten hemma? Tycker det är så komiskt att man kan ta vanligt kranvatten, hälla i en flaska och sedan sälja för 20kr om man säger att det innehåller nyttiga miniraler, som vanligt kranvatten gör. Jag har också köpt vatten på flaska, när jag var på festival och i behov av vatten men jag skulle inte gå ner på stan och köpa vatten på flaskan istället för att ta vanligt vatten hemma.

Överlag dricker vi så lite kranvatten, om det finns läsk väljer vi det istället, likaså saft och mjölk. Det är inget fel i att dricka något annat än vatten men vi underskattar vårt rena och fina dricksvatten i Sverige. Jag har lärt mig att det är bra att dricka vatten när man tränar, men där dricker vi istället energidrycker.

Jag håller med om att vanligt kranvatten kanske inte är så inbjudande att dricka, men piffa till det lite då!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är inte superbäst på att dricka kranvatten själv men jag vill bli bättre! 
Brukar ni köpa vatten på flaska? tycker ni att det är värt priset? 
Jag tycker verkligen inte att det är värt priset och att kranvatten är bra vatten. Samtdigt tycker jag att det är bra att vatten finns så lättillgängligt men räcker det inte med att det finns i vattenkranen?