Första ridturen med Fiona och Tino


Jag och Ida red ut tillsammans idag och det funkade jättebra! En lite övertaggad Tino som bara kunde takta men Fiona var lugn. Vi skrittade upp en sväng i skogen, Albertino först och Fiona efter. Vi hoppade över en bäck, fortsatte att skritta och vände efter en stund. Det är mycket mindre snö inne i skogen så vi hade inget problem med klampar under hovarna men valde att bara skritta då båda hästarna var så pigga på hemvägen. När vi red över bäcken på hemvägen så hoppade Albertino högt över, började gallopera och skaka på huvudet men fick stopp på honom efter några meter. Fiona tog också ett glädjeskutt över bäcken men var betydligt lugnare än Tino.

Imorgon tar vi med oss båda hästarna till ridhuset och kommer även att byta hästar så att jag får rida Fiona och Ida Tino. 

Ikväll har jag ätit tacos med familjen och kollat på tv. Jag har också pluggat lite till ett prov som jag har nästa vecka. Nu är dagen slut och det är dags för mig att hoppa ner under täcket i sängen. Dessa helgdagar går för fort. Snart är det måndag igen.

Törstig

På vintern blir jag alltid mycket mer törstig än på sommaren när jag motionerar. Nu får jag ta mej ett glas med kall dricka och sedan blir det ut och rida häst nummer två. Ballarina har jag varit och ridit nu. Vi plumsade i snön i över en timme och Lena följde också med. Albertino tänkte jag rida en liten sväng tillsammans med Fiona. 

Åkt längdskidorTänkte lägga ut fler snöiga bilder imorgon! Det var superhärligt att åka men det klumpade sig under skidorna så måste bli några minusgrader till tills det går att få ett bättre glid och slippa klumparna. 
Idag har jag (mamma) hittat min mobil som försvann mystiskt igårkväll från att jag gick från soffan till sängen.. 

Välförtjänt helg

Denna veckan har varit minst sagt intensiv i skolan. Ett stort fysikprov som jag klarade mig igenom idag och ett stort privatekonomiarbete som jag har lämnat in. Jag har också haft mindre saker i veckan i skolan men nu är det helg. 

Idag har det kommit jättemycket snö och då kan jag ta mig ut och åka skidor imorgon! Älskar det, det är så fruktansvärt roligt ibland och det gäller att passa på nu när snön är här. Det negativa men snön är att vägarna inte är de bästa så vi åker inte upp till ridhuset ikväll. Det får bli imorgon istället. Ida och Fiona var uppe i ridhuset igår och hoppade bana med kombinationer och Fiona hoppade allt med lätthet och var super positiv och glad. Jag satt hemma och pluggade så kunde inte följa med och filma. Ida har lovat att jag ska få rida Fiona till helgen, imorgon kanske. Jag ska be någon filma då.


Nu när det är helg och jag är fri från skolan så kommer uppdateringen vara på topp igen. 

Välkommen helgen, jag älskar dig :*