Nu är det äntligen jul på bloggen! 
 
Jag är förvånad över hur länge jag klarade av att ha hösttemat på bloggen iår. Det är också fortfarande ett mysterium hur jag kunde välja att ha orange som huvudfärg istället för magenta. Nu är det återigen ett vinrött vinter/jultema på bloggen och allt är i sin ordning igen. Bilderna är dock 2år gamla nu och Tino åt granbarr på 90% av bilderna och jag skäms över mina gamla ögonbryn så det är hög tid att ta nya bilder. Som ni alla vet är det inte "bara" att gå ut och fotografera utan det ska helst vara snö på backen men inte i luften och helst inte för kallt för att ha klänning på sig o.s.v.
 
Eftersom jag har inlett denna vecka med ett fint jultema (om ni frågar mig) så är tanken att jag ska rita klart årets pepparkakshus. Att rita pepparkakshus är bland det roligaste som finns, t.o.m. så roligt att jag lämnade in en pepparkaksritning till min lärare i CAD. Jag tror faktiskt att han uppskattade den mer än mitt stall.
 
 
GOD JUL!

29 oktober 2017

En bra söndag

Allmänt

Idag har jag haft en lugnt dag men ändå fått en hel del saker gjorda. Jag har blandannat städat och ridit hästen. Albertino fick ett pass på åkern idag och han var ganska fin. Hans kropp skulle dock behöva ett pass med bara lösgörande övningar. Det är svårt att lösgöra honom utanför banan men han har fortfarande en god energi och mycket glädje utanför banan. Jag försöker att rida på banan så lite som möjligt tills tävlingen i Kalmar. Idag red vi ut men inte över några röksvampar så Tino var betydligt mer avspänd idag än igår. Imorgon blir det uteritt med Tino där jag tänkte försöka lösgöra honom lite mer. På tisdag har jag planerat in ett dressyrpass. 


Lite kort om min söndag och planerna framöver. Jag slänger in en gammal bild på mig själv också:
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!