2 februari 2016

Laxpasta

4 portioner
Ingredienser:

4 st laxfiléer
6 dl grädde
2 dl crème fraiche
4 vitlöksklyftor
1 purjolök
1 citron, skal + saft
1 kruka basilika
salt, svartpeppar och citronpeppar

Koka pasta enligt instruktionerna på påsen. 
Rör ihop grädde, crème fraiche, citronskal, citronsaft, purjolök och pressad vitlök i en kastrull eller stekpanna. Låt såsen puttra några minuter under tiden du tärnar laxen. Hacka sedan basilikan. 
När pastan är klar så häll av vattnet men spara ca 1 dl, detta tillsätter du i såsen. Smaka av med salt, peppar, basilikan och sist laxen. Låt puttra på låg värme några minuter tills laxen är färdig. Blanda ner pastan i såsen.
Bild på dagens måltid. Jag tycker nästan att kokt fisk är godare än stekt men båda är riktiga favoriter.
Joanna- Från 95- 65 kg!

mumms

Svar: Det är riktigt gott och går snabbt att göra, högst 10minuter:)
Annie Johansson

Matilda Berlin

Men jösses vad gott det lät! Nästan så att man börjar dregla över skärmen ;)

Svar:
Annie Johansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress